Bine ai venit, Autentificare

Categorii Produse

Datele firmei:
SC SWINGARDEN SRL
CUI: RO26865944
Nr.de inr.: J12/717/2010
Capital social: 200 RON
Sediu:
Str. Fabricii de Zahar
nr. 72/33, Cluj-Napoca
Depozit:
Calea Turzii FN
(Sensul Giratoriu spre Faget)
Telefon::
  • 0731025143
  • 0731025144
  • 0364-402355
Fax:
  • 0364-402355
Email: office.swingarden@gmail.com Protectia consumatorului: www.anpc.gov.ro

ADAX CLEA - suprafata din sticlaSunt 6 produse.

 ADAX CLEA - suprafata din sticla
Adax a lansat un nou produs, extindand paleta cu panouri electrice, suprafata fiind din sticla calita si avand un desing cu totul si cu totul aparte.
Este deosebit de elegant, fiind o piesa care se potriveste perfect in locuintele moderne.

Suntem obisnuiti cu designul foarte simplu si redus a panourilor Adax, care poate fi incadrat foarte usor in decoratiunea caminelor noastre, fara a iesi foarte mult in evidenta. E acest produs este total diferit si totusi foarte indragit; Este un panou de incalzire electric stilat, de inalta calitate, accentul fiind pus pe design. Aspectul panoului din sticla confera intregii incaperi o eleganta deosebita.

Este special conceput pentru cei care nu se multumesc cu design-ul simplu al panourilor Adax, si vor ceva special pentru casa lor. Inalta calitatea a acestor produse este reflectata prin suprafata calita a sticlei atat albe cat si negre, precum si alcatuirea prinderii acestor panouri din otel inoxadibil. Functioneaza cu temperatura suprafetei panourilor joasa, cu ceea ce ne-am obisnuit la Adax, deoarece incalzeste aerul prin recircularea acestuia prin panou, iar ca si pozitionare, se amplaseaza la 10 cm de sol, acolo unde aerul intotdeauna este mai rece.

Adax Clea este dotat cu termostat digital programabil, ca dvs. sa puteti programa dupa plac temperatura dorita pentru diferite perioade ale zilei.

Este compatibil si cu termostatul Adax set, putandu-se da comenzi de pe smarthone-uri, cu care Dvs. puteti foarte usor modifica sau cere informatii despre sistemul dvs. de incalzire.

Sunt disponibile la puterea de 600, 800 si 1000 de W.
Au garantie de 5 ani, asa cum suntem obisnuiti cu toate produsele Adax.

Produse noi

No new products at this time